понедельник, 26 апреля 2021 г.

 


23 квітня о 13 годині відбувся вебінар для вихователів та асистентів вихователів інклюзивних груп ЗДО на тему: «Комплексний підхід щодо організації роботи з дітьми з РАС в  дошкільному закладі освіти». Зустріч в режимі онлайн була підготовлена та проведена фахівцями КУ «Інклюзивно-ресурсний центр Козятинської міської ради Вінницької області» за попереднім запитом.

У заході прийняли участь близько 30 працівників дошкільних закладів, серед яких були вихователі-методисти, асистенти вихователів та вихователі, що безпосередньо працюють з дітьми з особливими освітніми потребам.

Тема вебінару була визначена, як відповідь на запитання педагогів, які працюють в інклюзивних групах з дітьми з РАС. Корисна і цікава інформація, мозковий штурм і рефлексія надали змогу ефективно розібратись з особливостями розвитку і поведінки дітей з РАС. Також, обговорили способи мотивації таких дітей до навчання, взаємодії та спілкування. Завдяки активності учасників вдалося обмінятись досвідом і думками, щодо комплексного впливу на розвиток дітей з особливими освітніми потребами.





Комментариев нет:

Отправить комментарий