вторник, 5 января 2021 г.

 

Історія, яка надихає батьків


Ця історія почалась із кохання двох молодих людей, зустрічей, весілля та народження дитини. І все було чудово, донечка росла, але не розмовляла. Рідні старалися, але час минав, а дитина мовчала. Звертались  куди могли. В садочку теж були складнощі. Саме там їм і порадили звернутись до інклюзивно-ресурсного центру.

     Всі дійшли згоди, що будемо працювати спільно, дружньо, а головне, системно і комплексно! Віднедавна в  садочку організовано інклюзивне навчання, фахівці ІРЦ проводять спеціальні заняття. А весь останній час поряд з дівчинкою її несамовито енергійна бабуся. Саме вона відтепер опікується дитиною поки мама працює за кордоном.

Така дивовижна, завжди позитивна бабуся є для мене взірцем наполегливості, працездатності, креативу та оптимізму. Задля розвитку своєї улюблениці вона відвідує з малечею всі гуртки, на які дівчинку записала матуся,  та старанно виконує всі рекомендації. Вони шукають саме те, що подобається і найбільш краще вдається їх красуні: гімнастика,  танці, кіокушинкай-карате,  модельна школа Все, що допомагає проявити себе  їх дівчинці – все має сенс. Найбільшим досягненням є участь нашої маленької красуні у фешен-показі дитячого одягу «BEST MODELS 2020», що відбувся в Києві цього року. Мене захватило її фото на сторінках глянцю модельного дитячого журналу. А ще вона отримала  пропозицію рекламувати  бренди дитячого одягу! Ось так відбувається розвиток особливої дівчинки, яка майже не розмовляє. Завдяки роботі мами, відповідальності бабусі, дівчинка активно розвивається та в дечому опереджає своїх ровесників.




Також, хочу відмітити, що особливими ми називаємо дітей тому, що вони не схожі на інших  і  наші стежки до них  незвичайні.

З етичних міркувань ми не називаємо імен.

Комментариев нет:

Отправить комментарий